صادرات لواشک صنعتی و سس انار تک نفره به کلیه کشورها از جمله : روسیه، هند، ترکیه، افغانستان، آمریکا و… آغاز شده است. مجموعه ایران لواشک به عنوان یک مجموعه فعال در بازار ترشیجات و صادر کننده انواع لواشک، ترشک و آلوچه فرآوری شده شناخته شده است. از آنجایی که بهداشتی بودن محصولات خوراکی یک امر بسیار مهم است، باید تمام محصولات ذکر شده دارای مجوز بهداشت و سیب سلامت برای صادرات باشند.
لواشک صنعتی و فرآیند تولید لواشک
همان طور که می دانید مارچوبه ترشی و لواشک فرآورده ای از میوه های مختلف است که به صورت ورقه ورقه یا اشکال مختلف ( وزن و ابعاد ) در بازار ترشیجات به خرید و فروش می رسد. فرآیند تولید لواشک صنعتی به گونه زیر می باشد :
- دریافت و تحویل میوه و کنسانتره به عنوان پایه اصلی
- نگهداری پایه اصلی ( نگهداری میوه و کنسانتره به بهترین روش بسیار مهم است
- شستشوی میوه
- خرد و ریز کردن میوه ها
- گرمای اولیه یا پیش گرم کردن
- خالص کردن یا صاف شدن میوه ها
- جمع آوری و تغلیظ پوره میوه
- تهیه خمیر لواشک
- خشک کردن خمیر
- قرنطینه
- برش های مختلف و نهایی
- بسته بندی و زدن برچسب
- کنترل و بررسی کیفیت
- تحویل به انبار
صادرات لواشک صنعتی در انواع مختلف
صادرات لواشک صنعتی و دیگر محصولات هم پوشان آن، مستلزم رعایت شدن مواردی مهم می باشد.
بسته بندی، کیفیت و داشتن مجوز بهداشت از ضروری ترین نکاتی است که محصولات ذکر شده باید دارای آن باشند.
از آنجایی که مسیر حمل لواشک به کشور های دیگر طولانی است، وزن و بسته بندی آن در بسته های ۳۰ گرم، ۷۰ گرم، ۱۰۰ گرم ترجیح داده می شود و به دلیل گرما در مسیر یا کشور مقصد باید به مرحله خشک توجه بیشتری شود.
برای اطلاع از لیست قیمت و محصولات صادراتی می توانید به صورت اینترنتی پیام دهید و به صورت آنلاین با ما ارتباط بگیرید.
منبع : لواشک